Arrangementen

Wij bieden onze massages, gelaats- en lichaamsverzorgingen ook gecombineerd aan in een evenwichtig pakket, eventueel aangevuld met infraroodsauna of jacuzzi/bubbelbad. Uniek bij ons zijn het zwangerschaps- en new mama-arrangement en het arrangement dat je met kinderen kan boeken. Maar ook voor arrangementen gericht op koppels of vriendinnen kan je bij ons terecht.

Een arrangement duurt drie uur en kan je voor jezelf of voor twee personen boeken. Wij zullen je met open armen ontvangen om je heerlijk te laten ontspannen.

Zwangerschap

De zwangerschap is een unieke periode in je leven. Los van alle voorbereidingen, sommige lichamelijke ongemakken en onzekerheden mag je dus zeker niet vergeten te genieten! Laat je bij ons gedurende een halve dag verwennen en neem de tijd voor jezelf en dat groeiende wondertje in je buik.

New mama

Tijdens je zwangerschap en de bevalling is er heel wat gebeurd met je lichaam. Het is nu weer helemaal van jou en dat is even wennen. Geen beter moment dan dit om het new mama-arrangement te boeken! Je hoeft er het ritme van je baby zelfs niet voor te onderbreken: breng je kindje gerust mee en boek een extra babymassage-workshop voor hem/haar.

Ouder&kind

In de kijker

Samen met je kind naar de wellness, zalig! Dit arrangement heeft alles om jullie eens lekker te verwennen: een voetmassage, kleurlichttherapie, een massage en, jawel, een bubbelbad voor twee. Er volgt ook een leuke verrassing. Trek de deur achter je dicht, laat je to do-lijstje even voor wat het is en kom genieten van échte kwali-tijd met je kind…

Ouder&tiener

In de kijker

Graag nog eens wat tijd doorbrengen met je tiener? Zeker doen! Wij ontvangen jullie in alle rust én met heel wat verwennerij. De tijd om samen te babbelen en te ontspannen krijgen jullie er gratis bij.

Duo relax

Elke gelegenheid is goed om tijd te maken voor je liefste.  Ook samen relaxen met je beste vriendin kan perfect met dit arrangement.  Of zoek je een origineel verjaardagscadeau voor je (schoon)zus? Tijdens het duo relax-arrangement genieten jullie samen in duo van massages, sauna en jacuzzi.  De tijd om gezellig bij te praten krijgen jullie er gratis bovenop.

Seventh heaven

Met dit arrangement waan je je in de zevende hemel.  Je kan alleen of met 2 komen genieten van verschillende , deugddoende behandelingen aan het gelaat, de voeten, hoofd en rug. Afsluiten doen jullie met een heerlijke infraroodsauna sessie (of heb je liever het bubbelbad?). Wedden dat je je ‘in paradise’ waant en helemaal ontspannen én met nieuwe energie terug naar huis keert?

Seizoensarrangement

In de kijker

Wij zorgen tijdens de lente, zomer, herfst en winter telkens voor een aangepast arrangement. In de winter brengen we warmte, in de zomer verfrissing… altijd hebben we de ingrediënten die jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Geniet van het goede van de natuur, elk seizoen opnieuw!

Reis rond de wereld

Alleen of met twee: combinatie van Thaise, Hawaiaanse en Balinese massage voor de voeten, benen en rug. Japanse massage voor gelaat, nek en schouders. En tenslotte een Chinese 5 elementen-gelaatsverzorging. Inclusief saunasessie, relaxatietijd en iets lekkers.

Nog vragen over onze arrangementen?

Specifieke vragen over één van onze arragementen? Neem dan contact op, we helpen je graag verder.