Coaching

Via coaching willen we je helpen jouw weg te vinden op een moeilijker moment. We reiken inzichten aan en geven praktische oefeningen mee waar je zelf mee aan de slag kan. Dat doen we onder de vorm van bachbloesems en relaxatiecoaching en loopbaancoaching.

Bachbloesems zijn tincturen van bloemen en planten die je helpen je gemoedstoestand in evenwicht te brengen. We luisteren naar jouw noden en stellen een op maat gemaakte remedie voor je samen. In het gesprek worden er tools en technieken meegegeven om jou te leren omgaan met waar je moeilijkheden ervaart.

In de relaxatiecoaching gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw onrust en stress en reiken we je technieken en tools aan waar je thuis mee aan de slag kan.

In de loopbaancoaching kijken we naar wat jou energie geeft en waar je talenten liggen.  We ontdekken je droomloopbaan en geven je het vertrouwen zodat ook jij kan stappen zetten in die richting.  Met een positieve mindset kan je veel bereiken en daar zetten we op in.  Je hoeft niet altijd van job te veranderen om hier baat bij te hebben.  Kleine veranderingen in je huidige job kunnen ook een groot effect hebben op je welbevinden.  Dankzij de VDAB kan je 2 keer 4u loopbaancoaching volgen voor 10 EUR/uur.  Dit is ook beschikbaar voor zelfstandigen.  Ekilibre werkt onder loopbaancentrum positive vibes.  

Bachbloesemconsult

Bachbloesems zijn tincturen van bloemen en planten die je helpen je gemoedstoestand in evenwicht te brengen. We luisteren naar jouw noden en stellen een op maat gemaakte remedie voor je samen.

Relaxatiecoaching

In de relaxatiecoaching gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw onrust en stress en reiken we je technieken en tools aan waar je thuis mee aan de slag kan.

Loopbaancoaching

Binnen loopbaancoaching gaan we kijken naar jouw talenten, wat jou energie geeft en hoe je dit optimaal kan inzetten in jouw (huidige of nieuwe) job.  We geven je het vertrouwen dat ook jij je droomloopbaan kan uitbouwen, stap voor stap.  We ontdekken samen wat deze droomloopbaan kan zijn en zetten de eerste stap.  Dit alles vanuit een positieve mindset.  Want wie positief denkt, creëert makkelijker zijn/haar geluk en succes. 

Nog vragen over onze coachings?

Niet zeker welke coaching best bij je past of heb je specifieke vragen of klachten? Neem dan contact op, we helpen je graag verder.