Gelaatsverzorging

Voor onze gelaatsverzorgingen werken we met de bio-energetische producten van Phyto 5 en biologische producten van Naobay.

Alle verzorgingen zijn een mooi geheel van bio-energetische natuurproducten, liefdevolle handen die graag geven en persoonlijk advies op basis van je huidconditie. Zo wordt een gelaatsverzorging niet zomaar een verzorging maar een echte wellness-ervaring! Na een behandeling zie en voel je een duidelijk verschil.

Je kan bij ons terecht voor een enkele verzorging, maar ook voor een echte verjongingskuur op basis van natuurlijke producten met algen, klei en etherische oliën.

Phyto Pretty Woman

In de kijker

Zuiverend én ontspannend, dat is onze Phyto-gelaatsverzorging voor ladies. De combinatie van reiniging, verzorging en massage zorgt ervoor dat je je ook de dagen daarna een echte ‘pretty woman’ zal voelen.

Phyto Moment

Heb je een gevoelige huid? Ook dan kan je een gelaatsverzorging laten doen. Met aangepaste producten en een voorzichtige behandeling laten we je huid stralen als nooit tevoren!

Phyto Harmony

In de kijker

De Phyto Harmony-verzorging raden we aan als je je huid in harmonie wil brengen. Als je de verjongingscyclus van de 5 natuurelementen volgt, geef je je huid de kans om te verjongen en schenk je ze in elk seizoen het beste. Een echte wellnessverzorging met maar liefst vier massages inbegrepen.

Phyto for Men

De gelaatsverzorging Phyto for Men is speciaal voor mannen die er fris, dynamisch en monter willen uitzien.

Nog vragen over onze gelaatsverzorgingen?

Niet zeker welke verzorging best bij je past of heb je specifieke vragen of klachten? Neem dan contact op, we helpen je graag verder.