Lichaamsverzorging

Het voelt heerlijk om je huid volledig te laten reinigen en verzorgen. Wij gebruiken daarvoor de natuurlijke producten van Phyto 5. Zacht voor je huid, gezond voor je lichaam en gebaseerd op de vijf natuurelementen (hout, vuur, aarde, metaal en water).

Peeling

Een peeling, of verwijdering van dode huidcellen, is ideaal om te laten doen net voor je naar de zon trekt, of in de winter, als extra hydratatie voor de huid. We laten je lichaam weer ademen en activeren het.

Lichaamspakking

Bij een pakking wordt je volledige lichaam eerst ingesmeerd met een klei die de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen verbetert. Daarna word je ingewikkeld in een warme pakking, waardoor de klei zijn werk kan doen en jij heerlijk kan ontspannen. Geniet van de rust en de warmte!

Pedicure spa

Verzorgde voeten en voetnagels geven een verzorgd gevoel. Wij reinigen, masseren en behandelen je voeten met de grootste zorg en met de beste producten.

Manicure spa

Je nagels en je handen zijn je visitekaartjes. Een manicure is dan ook geen overbodige luxe. Bij ons zijn jouw nagels in professionele handen.

Nog vragen over onze lichaamsverzorgingen?

Niet zeker welke verzorging best bij je past of heb je specifieke vragen of klachten? Neem dan contact op, we helpen je graag verder.