Lichaamspakking

We kiezen samen de kleipakking die bij jou past 

Eerst kiezen we de klei die het best bij jou past. Elke klei heeft namelijk zijn eigen werking, verbonden met de vijf natuurelementen:

  • INTUÏTIE: De metaal- of witte kleipakking is zuiverend en brengt zuurstof daar waar verstikking aanwezig is. Je geeft jezelf zuurstof.
  • ONTGIFTING: De hout- of groene kleipakking werkt ontgiftend.
  • PASSIE & LEVENSVREUGDE: De vuur- of rode pakking brengt de temperatuur van je lichaam in balans en helpt bij oververhitting of koude.
  • GRONDING: De aarde- of gele pakking is zuiverend en helpt het lichaam om toxines af te voeren. Aarde brengt vertrouwen en mildheid naar jezelf en anderen.
  • DYNAMIEK: De water- of zwarte pakking werkt tonifiërend. Water werkt heilzaam bij angsten of depressie. Je maakt weer contact met je gevoelens en geniet van het leven.

We brengen de klei aan over het hele lichaam, behalve het hoofd en de voeten. Daarna wikkelen we je in en wordt je lichaam gehuld in warmte. Zo blijf je een tijdje liggen. Tijdens die pakking geven we je een drukpuntmassage van het hoofd. Na de pakking neem je een lekker warm bad met etherische oliën en algen.

Deze behandeling duurt 100 minuten.

Heilzame werking van klei

Grondige reiniging van je huid

Natuurlijke en kwaliteitsvolle producten