Massages

Tijdens onze massages worden alle zintuigen verwend. We gebruiken rustgevende muziek én speciale op maat gemaakte massageolie verrijkt met etherische olie. De comfortabele massagetafels zijn heerlijk warm en je wordt zalig toegedekt met zachte dekens. Voor of na de massage kan je genieten van een biologische thee, een kopje geurende koffie of iets fris. Ons interieur is zacht en rustgevend. In de massageruimte werken we met kaarsjes en heerst er een warme sfeer. In de tuinkamer (gelaatsverzorgingsruimte) worden ook massages gedaan en heb je een zicht op de groene tuin.

We gebruiken verschillende technieken om de spanningen los te maken en je tot rust te brengen. Een combinatie van oosterse massagetechnieken én westerse massage vinden we zelf heerlijk om te geven.

Van harte welkom!

Holistische relaxatiemassage

In de kijker

Heb je nood aan tijd voor jezelf? Wil je even weg uit de druk van alledag? Boek dan een relaxatiemassage voor je hele lichaam. Met ‘holistisch’ bedoelen we dat we jou als mens in zijn totaliteit masseren. Je kan kiezen voor een volledige lichaamsmassage van een uur of anderhalf uur.

Holistische rugmassage

Heb je nood aan tijd voor jezelf? Wil je even weg uit de druk van alledag? Boek dan een ontspannende rugmassage. Met ‘holistisch’ bedoelen we dat we jou als mens in zijn totaliteit masseren. Je kan kiezen voor een rugmassage van een half uur of een uur.

Zwangerschapsmassage

In de kijker

De zwangerschap is een uitgelezen moment om je te laten verwennen. Je doet er niet alleen jezelf een plezier mee, ook je baby zal ervan kunnen genieten. We houden rekening met wat jij op dat moment het meest nodig hebt.

Chakra-massage

Voel je je al een tijdje moe of minder goed in je vel? Dan kan een chakra-massage precies zijn wat je nodig hebt. We zoeken samen met jou hoe we jouw energie weer op peil krijgen door ervoor te zorgen dat er een goede doorstroming is in je lichaam.

Anti-stressmassage

Een anti-stressmassage is altijd een geschenk voor je lichaam en geest. Weg stress, welkom totale rust en ontspanning!

Kindermassage

Een ontspanningsmoment voor je kind of om samen met je kind te boeken als duomassage, een unieke beleving!

Reiki

Vertrouw op de kracht van je eigen lichaam en laat de energie weer stromen! Dit is een holistische healingtechniek.

Oorkaarsen en hoofdmassage

Ervaar het weldadige, ontspannende gevoel van oorkaarsen dat druk en pijn vermindert in hoofd- en oorgebied.

Nog vragen over onze massages?

Niet zeker welke massage best bij je past of heb je specifieke vragen of klachten? Neem dan contact op, we helpen je graag verder.