Workshops op maat

Wij willen onze kennis en ervaring graag delen en dat doen we onder andere in de vorm van workshops. We hebben er enkele zelf samengesteld, zoals die voor babymassage, wellnessfeestjes of massages voor koppels. Maar je bent ook vrij om zelf een workshop aan te vragen. Dan kijken we samen met jou wat wij kunnen bieden om jou een originele en leerrijke dag te geven.

Babymassage

Je baby masseren is een van de zaligste momenten die er zijn. Naast het feit dat je zijn/haar huidje voedt met een zalig ruikende olie, is de verbondenheid en intimiteit die er ontstaat, zeer belangrijk voor de hechting en relatie met je kindje.

Wellnessfeestje voor meisjes

In onze praktijk organiseren we graag wellnessfeestjes voor jonge meisjes (tussen 6 en 14 jaar). We serveren voor ieder wat wils: massage, bubbelbad, relaxatie en beauty. Uiteraard mogen drankjes en hapjes ook niet ontbreken. Wil je een onvergetelijk feestje? Dan is dit iets voor jou!

Massage voor koppels

Een massage doet zoveel deugd én heeft zoveel bewezen goede effecten op ons emotioneel, fysiek en mentaal welzijn. Op vraag van onze klanten zijn we begonnen met de massagecursus: ‘Liefdevolle massage voor partners’. Leuke cadeautip voor een huwelijk(sverjaardag)!

Massage voor je zwangere vrouw

Tijdens de zwangerschap zijn qualitytime-momenten samen als koppel én met aandacht voor je baby niet zo evident. Soms zijn er zwangerschapskwaaltjes die in de weg staan of moet er nog van alles geregeld worden. Als er al andere kindjes in het gezin zijn, vragen zij natuurlijk ook aandacht. Op vraag van een klant hebben we daarom deze fijne cursus uitgewerkt voor zwangere dames en hun partner.

Kindermassage cursus

Een kindermassage heeft zoveel voordelen en bewezen goede effecten op een kind zijn welbevinden. In deze cursus op maat kunnen zowel ouders als massagetherapeuten leren hoe ze een kind masseren met olie, met verhalen en met verschillende materialen. Een fantastisch (communie of verjaardags) cadeau waar nog lang zal over gesproken worden!

Kleurenconsult

Met de juiste kleuren in je garderobe kom je krachtiger over, je voelt je beter in je vel en dat straal je uit. Kleuren kunnen je uitstraling dus versterken, maar ook afzwakken. Het is dus leerrijk om te weten welke kleuren bij jou passen. Zo kan je uitstralen wie je echt bent.

Workshops op aanvraag

Wil je graag een gezellige avond samen zijn onder vriendinnen? Zoek je nog een origineel idee voor een vrijgezellenfeest? Wil je voor jouw organisatie een interessante avond vullen met een boeiende en ervaren spreekster? Wij organiseren graag in onderling overleg jouw avond of namiddag in onze praktijkruimte of in jouw organisatie/bedrijf.

Nog vragen over onze workshops op maat?

Heb je vragen over één van onze worskhops of heb je nog een andere workshop in gedachte? Neem dan contact op, we helpen je graag verder.