Kindermassage cursus

Je kind leren verwennen met een heerlijke kindermassage 

Wil je al langer leren hoe je je kind kan verwennen met een goede massage?

Voor kinderen die moeilijk tot rust komen is een massage ideaal maar elk kind heeft baat bij de heerlijke aanrakingen van een liefdevolle ouder/ grootouder/ meter/ ….

Waarom kiezen voor een cursus kindermassage? 

Er zijn vele redenen om te kiezen voor onze privécursus kindermassage. Kinderen slapen rustiger, hun spijsvertering is beter en ze voelen zich beter in hun vel.  Bovendien versterkt een massage geven jullie band en voelt het kind zich heel veilig.  Hun immuniteit verbetert en hun stress vermindert.  Alleen maar voordelen dus.

Gedurende twee uur tonen we je verschillende massagetechnieken met olie zodat je een heerlijk rustgevende oliemassage van het volledige lichaam kan geven na afloop. Ook voor massagetherapeuten die iets extra’s willen aanbieden in hun praktijk is deze cursus zeer geschikt.  Met op de achtergrond heerlijke geuren, rustige muziek en sfeervolle verlichting ben je direct in de juiste sfeer. Je hoeft zelf niets mee te brengen, wij voorzien alles wat je nodig hebt.

Na een verwelkomingsdrankje leren we je een volledige kindermassage

Bij de ontvangst bieden we een drankje aan en bespreken we waar je de nadruk op wil leggen, welke vragen je hebt en of er speciale noden zijn. Iedereen is anders en we passen onze cursus graag aan aan jullie persoonlijke verwachtingen.  Je mag verwachten dat je een volledige kindermassage van het lichaam zal leren maar de rest van de tijd vullen we in naar wat jullie specifiek willen.  Zo zal de ene persoon graag relaxatieoefeningen willen krijgen/ leren en anderen genieten meer van wat extra massagetechnieken aan de hand van verhalen over de kledij heen.

We gaan veel samen oefenen. We tonen bepaalde technieken en jullie oefenen die onder begeleiding in. Vervolgsessies kunnen op vraag ook ingepland worden.

Duomassage als extra? 

Reken op een bezoek van 2 uur bij ons. Indien gewenst, kunnen we ook starten of eindigen met een duomassage, waarbij jullie gelijktijdig zelf een massage krijgen.

Boek deze sessie nu en geniet samen met je kind nog uren na van heerlijke massagemomenten thuis.

Nog niet helemaal overtuigd? Lees in deze blog wat de voordelen van kindermassage zijn.

Quality time met je kind
waar je thuis nog veel aan hebt

Leerrijk én
ontspannend

Ook voor massage –
therapeuten (in wording)