Massage voor koppels

Je partner leren verwennen met een heerlijke massage

Wil je al langer leren hoe je je partner kan verwennen met een goede massage? Heeft je partner veel spier of gewrichtspijn en wil je met massage helpen die pijn te verlichten? Wil je leren hoe je elkaar tot rust brengt door een fijne massage? Wil je dichter naar elkaar toegroeien en ben je op zoek naar een beetje hulp daarbij?

Er zijn vele redenen om te kiezen voor onze privécursus partnermassage. Gedurende twee uur tonen we je verschillende massagetechnieken uit het oosten en westen. Met op de achtergrond heerlijke geuren, rustige muziek en sfeervolle verlichting. Je hoeft zelf niets mee te brengen.

Na een welkomsdrankje leer je elk je partner masseren op de plaats die jij wenst

Bij de ontvangst bieden we een drankje aan en bespreken we waar je als koppel de nadruk op wil leggen. Iedereen is anders en we passen onze cursus graag aan aan jullie persoonlijke verwachtingen. Zo zal de ene persoon graag een rugmassage willen krijgen/leren en iemand anders geniet meer van een voetzonemassage of een drukpuntmassage van de achterkant van het lichaam.

Daarna gaan we samen oefenen. We tonen bepaalde technieken en jullie oefenen die op elkaar onder begeleiding. We kunnen, indien gewenst, een uitgeschreven cursus meegeven. Vervolgsessies kunnen op vraag ook ingepland worden.

Reken op een bezoek van 2,5 uur bij ons en 2 uur massagepraktijk. Indien gewenst, kunnen we ook starten of eindigen met een duomassage, waarbij jullie gelijktijdig zelf een massage krijgen.

Unieke workshop met je partner

Verbondenheid en intimiteit worden versterkt

Leer de technieken en doe thuis verder