Veel gestelde vragen

Voor alle arrangementen hebben we handdoeken en slippers ter beschikking (gratis) en badjassen (2eur/huur/stuk).  Je kan uiteraard ook zelf jouw eigen badjas meebrengen. 

Voor Arrangementen met sauna of bubbelbad inbegrepen, vragen we om zwembroek of bikini mee te brengen.

Voor alle andere diensten (massages, gelaatsverzorging, coaching) hoef je niets mee te brengen. 

Voor wellnessfeestjes brengen de kinderen best een eigen badjas en zwempak/bikini mee.

Voor alle arrangementen wordt een voorschot van € 50 per persoon gevraagd. Te storten op rekeningnummer BE11 6528 4243 1948.  Ook voor wellnessfeestjes vragen we € 50  voorschot in totaal. Voor alle andere reserveringen hoeft dat niet.

Je kan cash of met bancontact betalen.

Een bon blijft één jaar geldig na aankoop.  Als je reserveert voor de vervaldag van de bon maar de reservatie zelf valt na de vervaldag, is de bon toch geldig.

In drukke periodes (rond valentijn, moederdag) vragen we een paar weken vooraf te reserveren, zeker voor arrangementen.  In minder drukke periodes of voor een kortere afspraak (van bijvoorbeeld een uur) volstaat 1 of 2 weken vooraf. U kan steeds in de online agenda kijken naar de beschikbaarheden in onze agenda’s.

Zeker en vast.  We vragen om bij de reservatie je postadres door te geven.  Het bedrag van de bon + € 1 voor de postzegel wordt best gestort op BE11 6528 4243 1948 op naam van ekilibre met vermelding van je naam + cadeaubon. 

Zeker en vast.  U kan uw bestelling plaatsen in de webshop of doorgeven via mail.  We vragen € 6,5 portkosten.