Passie voor wellness & gezondheid

“De interesse in mensen heb ik altijd gehad. Het verwennen en mensen zich goed laten voelen in hun vel was al vroeg in mijn leven een passie. Geboren als oudste van drie kinderen, leerde ik snel ‘zorg’ dragen voor anderen en dat is iets dat ik van nature altijd geneigd ben te doen.”

Els Vijverman

Zaakvoerster ekilibre

Ekilibre werd opgericht in juli 2010. Tot april 2015 werkten we op onze gezellige zolder in Nieuwerkerken. Sinds mei 2015 werken we in een ruime, gezellige en groene praktijk in Haaltert. Toen werden er ook extra mensen aangetrokken die elk hun specialisatie hebben en vast of freelance meewerken. Ons team werd groter en daardoor ook heel wat ervaring rijker. We volgen nog steeds veel bijscholing om onszelf en ons aanbod up-to-date te houden. We kiezen bewust voor producten en inrichting die goed zijn voor mens én milieu.

Het gebruiksgemak voor de klant staat centraal, zo kan je nu ook online je eigen afspraak boeken, je klantengegevens bijwerken én je producten of cadeaubonnen bestellen in onze winkel of via onze webshop.

Met de jaren is ekilibre uitgegroeid tot een bloeiende praktijk, maar de beginwaarde staat nog steeds centraal: werken vanuit het hart aan jouw welzijn in een huiselijke, gezellige sfeer, met een persoonlijke aanpak en service.

We geven je ontspanning en nieuwe energie. We maken lichamelijke spanningen los, zorgen voor een goede huidconditie en geven gezondheidsadvies, zodat je je innerlijk fit en vitaal voelt en uiterlijk straalt. Door onze arrangementen kan je ook genieten van kwaliteitsvolle tijd met de mensen die je graag ziet. Je hoeft niet op reis te gaan om afstand te nemen van je drukke leven. Een halve dag in ons kuurcentrum laat je herleven, waardoor je de dagelijkse taken beter aankan. Vanuit de rust komt de kracht. Nieuwe ideeën en inzichten groeien vaak vanuit de rust.

Het Ekilibre-team

Els

Els is zaakvoerster en drijvende kracht achter ekilibre. Ze is gezondheids- en wellnessconsulente, volgde reiki- en diverse massage- en phyto-opleidingen en is ook relaxatiecoach. Maar bovenal is ze begaan met mensen en heeft ze een luisterend oor voor iedereen die het nodig heeft.

Melissa

Melissa kwam in 2015 het ekilibre-team versterken. Ze is gespecialiseerd in schoonheidszorgen en heeft een bijzondere passie voor massages en verzorgingen. Ze volgt momenteel een extra specialisatiejaar ‘Styling artist’. Ze is vriendelijk, attent en zeer gedreven om van elke behandeling een unieke ervaring te maken.

Laura

Laura werkt sinds 2017 bij ekilibre. Ze is afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en volgt nog een extra specialisatiejaar. Ze is zeer gedreven en houdt ervan om je van kop tot teen te verwennen. Ze is steeds vrolijk en vriendelijk.

Ilena

Ilena is sinds het najaar van 2018 werkzaam bij ekilibre. Ze is in 2017 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste in avondonderwijs. Ze is zeer zorgzaam en leergierig. Ze geeft in elke massage en verzorging het beste van zichzelf om jou optimaal te laten genieten.

Oona

Oona volgt haar laatste jaar schoonheidszorgen. Ze heeft in augustus 2018 een interne massageopleiding gekregen bij ekilibre. Ze is aangenaam in de omgang, zeer vriendelijk en gepassioneerd om jou helemaal tot ontspanning te brengen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt een glas bubbels bij je eerste bezoek

Uw gegevens zijn 100% veilig bij ons en worden nooit gedeeld met derden.
Wij gebruiken uw gegevens enkel om u op de hoogte te houden van ons aanbod, acties en promoties.